Gastenboek

Facebook

Reactie toevoegen

Reacties

Opleiding Lomi Lomi en Wellness

Ontvangen via de mail: Dank je wel Femke en Natascha voor een mooie reis, want zo heb ik het beleefd. Jullie hebben mij iets mee gegeven voor de rest van mijn leven en ik heb veel bij geleerd. Het voelde als thuiskomen, jullie passie voor massage en aanraken is door jullie steeds op een liefdevolle manier in de opleiding overgedragen. Ook een compliment voor de mooie lesruimte, het samen werken, respectvol met elkaar omgaan en de extra oefen mogelijkheden vind ik een meerwaarde. Ik vond het echt een mooie aanvulling als holistisch therapeute en masseuse, wekelijks geef ik nu met heel veel liefde de lomi lomi massage door van hart tot hart. Aho Liefs Miranda van der Most

Allround masseur

Ik heb zojuist de opleiding allround masseur afgerond. Heb hier ontzettend veel van geleerd. Tijdens de praktijkdagen wordt alles goed uitgelegd. Het naslagwerk is erg duidelijk. Waar ik ook erg blij mee ben is dat je een aantal cursussen nog online kunt nakijken aan de hand van filmpjes. Kortom: ik ben blij dat ik deze opleiding heb gedaan. Dank je wel daarvoor Femke.

revieuw

Het is altijd een genot om bij het KIOM een opleiding te volgen. De sfeer is altijd ontspannen leerzaam en gezellig. Er wordt op vakkundige wijze les gegeven. Het is niet alleen leren maar ook een verwen moment voor jezelf met de mede cursiten. Dankjewel

Masseren basis en gevorderden

Ik heb de cursussen met veel plezier voldaan. Het is direct een erg open sfeer, waarin je jezelf kunt zijn. Er was duidelijke instructie waar ook ruimte voor individuele aandacht is. Het kostte me totaal geen energie, maar leverde die juist! Aanrader.

Bamboe massage

In november 2021 de bamboe massage gevolgd van 2 dagen. De cursus zit erg goed in elkaar. Men werkt met de 5 elementen. Het is voor mij een echte aanvulling op de gewone massage. De bamboe stokken geven een hele eigen beleving op de massage. Femke, dankjewel voor de les en je enthousiasme. Het naslagwerk (instructieboekje) is erg duidelijk om alles nog eens te herhalen.

Basiscursus masseren

Onlangs heb ik de Basiscursus Masseren gevolgd. De sfeer was ontspannen en de uitleg heel duidelijk! In het cursusboek staat alles ook nog eens goed uitgelegd. Een aanrader wat mij betreft en de volgende cursus staat dan ook alweer gepland!

Ervaring beginnerscursus ontspanning massage

Ik heb een zeer prettig en leerzaam weekend gehad bij kiom mijn doel was of massage geven en z,n cursus wel iets voor mij zou zijn en ben tot verassing gekomen dat ik het zeer ontspannen vond en nu zelf door wil gaan voor de vakopleiding de docent gaf op een rustige ontspannen manier les ook werd het goed uitgelegd is voor mij een dikke 10

Cursus zwangerschapsmassage

Ik heb heel veel geleerd in deze cursus.: nieuwe technieken (die ook in een ontspanningsmassage gebruikt kunnen worden), wat wel en niet kan in een zwangerschapsmassage, de voordelen van een voedingskussen. Er zat een lekker tempo in de cursus en er was voldoende ruimte voor vragen en feedback. De ruimte is fijn en er is voldoende bewegingsruimte binnen de coronamaatregelen. Het was ook leuk en gezellig om andere masseurs te ontmoeten :) Superbedankt!

Basiscursus Masseren

De Basiscursus Masseren, gegeven door Rob was een prettige en leerzame cursus. Je leert er voldoende massagetechnieken om het hele lichaam van ontspanningsmassage te voorzien. Rob bracht de technieken over met veel professionaliteit, kennis van spier anatomie en botstructuren die luchtig gebracht werden alsook met humor waar wij met zijn allen op een ontspannen manier de twee dagen van het weekend goed doorgekomen zijn. Om de beurt op de tafel met inachtneming van de coronaregels vond ik prima te doen en net als ik waren er velen die een vervolgcursus gaan doen. Een beter compliment kan Rob en dus KIOM niet wensen. Chapeau!

basiscursus massage

de cursus werd gegeven door Rob. een zeer deskundige docent, die verder keek als alleen het puur lichamelijke! accomodatie was goed ingericht ivm de corona-maatregelen. cursisten hielden er goed rekening mee. er heerste ook een prettige sfeer. fijne groep die elkaar met respect ook benaderde (in de pauzes), voor zover we niet aan het masseren waren. dank en ja het smaakt naar meer......

Vakopleiding KIOM Masseur

Heb erg genoten van de eerste cursus dag wat doe je/jullie dat goed!!! Ontspannen degelijk en naar wat ik denk ervaar, raken jullie de essentie, zonder door te draven in zweverigheid.

hoofdpijnmassage

Op 8 maart weer een heerlijke cursus hoofdpijnmassage bij Femke gedaan. Dit is een cursus die je als masseur zeker niet mag missen. Dit was een zeeeeeeer leerzame dag geweest bedankt. gr jan

Bamboemassage

Ik heb het afgelopen weekend de tweedaagse cursus 5 Elementen BamboeMassage gevolgd en ben hier super tevreden over. In België wordt deze massage in 1 dag aangeleerd, maar deze opleiding is naar mijn gevoel veel uitgebreider en diepgaander. Zo leer je 5 verschillende massages (die je evt. kan combineren), steeds aangepast aan de noden van diegene die je wil behandelen. Bedankt voor de boeiende lessen Femke! Zeker de moeite waard!

Vijf elementen massage

Ik heb maar een woord voor het gevoel wat er op komt in mij WOOOOOOW Vorig jaar gestart met de jaar training holistisch masseren Bijzonder mooi en heel Leerzaam jaar geweest En nu net terug van de tweedaagse vijf elementen massage Gegeven door Femke Echt Dit is een massage techniek die mij heeft geraakt , heerlijk Om te geven of te ontvangen en ook goed toepasbaar in mijn holistische massage Dankbaar aan Femke , fijn en bijzonder mens waar ik veel van heb geleerd en nog ga leren Groetjes Ilonka

Beginners cursus Ontspannings Massage

Het was een heel leerzaam en ontspannen weekend met een hele fijne sfeer, leuke mensen en een geweldige Teacher. In welke mate heeft dit weekend aan je verwachtingen voldaan? Jouw cijfer is 10pnt. Wat vond je van de locatie? Jouw cijfer is 10pnt. Wat vond je van de aangeboden lesstof? Jouw cijfer is 10pnt. Wat voor cijfer geef je jouw docent(en) van dit weekend? Jouw cijfer is een dikke 10. Welk cijfer geef je de sfeer gedurende het hele weekend? Jouw cijfer is een dikke 10. het was een hele fijne groep. Overweeg je door te gaan met een vervolgweekend? Jouw antwoord is Ja Overweeg je door te gaan met de Vakopleiding? Jouw antwoord is (nog geen idee)

Stoelmassage

Het waren weer fijne lessen. Eerder deed ik de ontspanningsmassage, dat was ook super. Ik heb van beide vakopleidingen heel veel geleerd en vond het altijd een feestje om naar de lessen toe te gaan. Gezellige en professionele leraren en je krijgt les met veel tijd, zorg en aandacht. Nu ga ik eerst over 2 weken op massage vakantie, daar heb ontzettend veel zin in. En ben nu al aan het bedenken wat ik in het najaar wil gaan doen...dat word denk ik de hoofdpijnmassage. Ik heb er een nieuwe hobby bij en er ook nog mijn werk van gemaakt, ik ben er heel blij mee!!!

basis cursus masseren

Super leerzaam en fijn weekend geweest , fijne uitleg door rob en we hadden een fijne relaxte groep , dat maakte het oefenen op elkaar ook leuk. Zeker kom ik terug voor een paar aanvullende lessen . bedankt nogmaals

massage

Ik heb het fijn gevonden en heb een hele fijne lerares gehad Myra het was super

Basis weekend

Erg leerzaam en gezellig weekend gehad. Fijne sfeer hing er die maakte dat, samen met de goede uitleg die we kregen, ik erg veel geleerd heb.

Basisweekend Masseren

We hadden een leuke groep. De locatie was perfect, veel daglicht en de juiste sfeer. Ik kan nu een uitgebreide massage geven, dat had ik niet verwacht! De uitleg was goed en de manier van lesgeven prettig. Dit heeft gezorgd voor een geslaagd weekend. Femke en Rob, bedankt!

Massage weekeinde

Ik heb een super weekeind gehad veel geleerd met ook zo nu en dan een grapje. Er wordt op leuke en ontspannen manier les gegeven . En ik heb me al opgegeven voor het volgende weekeind. Op naar mijn diploma

Vakantieweek

Afgelopen week heb ik voor de tweede keer deelgenomen aan de vakantieweek in Frankrijk. Vaak valt een tweede keer een beetje tegen, doordat een eerste keer alles zo nieuw en verrassend is. Maar deze keer was de tweede keer extra fijn, het was juist datgene wat ik op dit moment nodig had. Door het fijne programma, dagelijks rustig starten met een heerlijk, gezond ontbijt. Vervolgens het lichaam een beetje wakker en los maken met behulp van diverse yoga-houdingen en dan naar binnen treden middels meditatie. Na dit alles starten met een mooie workshop, iedere dag een andere massage-techniek. In de middag tijd voor jezelf. Gezellig samen zijn in de avond. Ik kwam helemaal in rust, redelijk weg uit mijn hoofd maar weer meer in mijn lichaam, thuis. Rob en Femke, wederom dank voor deze mooie ervaring.

Vakantie Frankrijk

Hoi Femke en Rob, Ik heb van deze vakantie erg genoten, Wat een vermoeit lichaam dan met je doet, als hier echt tot rust komt. Niet weten welke tijd en welke dag je leefde en was. Ik heb bij jullie veel geleerd, vandaar dat ik ook de basis opleiding ga volgen. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Met Vriendelijke Groet, Patrick van Rooij

Gezichtsmassage

Altijd weer een heerlijk "thuiskomgevoel" wanneer je de cursuslocatie binnenloopt. Vandaag stond de gezichtsmassage ( gegeven door Femke) op het programma. Goede uitleg en gelegenheid tot vragen stellen. En zoals gebruikelijk veel op elkaar oefenen in verschillende settings. Heerlijke dag en uiteraard een handige "hand-out". Thuis gelijk in mijn eigen massage verweven om deze nog completer te maken. Dank voor de heerlijke dag.

Vakopleiding KIOM stoelmasseur

In een kwartiertje geef je iemand een massage waardoor ze weer ontspannen en energiek hun dag kunnen voortzetten. De combinatie van heerlijk volle grepen en helende triggerpoints maakt zelfs zo’n korte massage heel compleet! Ik vind het ontzettend fijn om stoelmassages te geven en heb genoten van de opleiding!

Stoelmassage bij KIOM

De professionele docenten leren je niet alleen hoe je iemand een goede en prettige stoelmassage geeft maar ook is er aandacht voor anatomie en speciale aandacht voor triggerpoints die tijdens een stoelmassage makkelijk en effectief te behandelen zijn. Er wordt extra gelet op je houding zodat je je eigen lijf op een goede manier inzet en dat heeft als voordeel dat je de stoelmassage kan geven met minimale inzet van je eigen spierkracht. De Vakopleiding KIOM Stoelmasseur is zeer zeker een aanrader! Linda Matheeuwsen

cursus hoofdpijnmassage

Leuk om in één avond te leren hoe je bij jezelf en een ander hoofdpijnklachten kunt verminderen. Fijne sfeer en veel persoonlijke aandacht. Echt Kiom.

mijn ervaring.. basiscursus masseren

Hoi Rob en Femke Leuk dat ik jullie allebei heb mogen ontmoeten Ik vond het superfijn om bij jullie een cursus te volgen..Ik heb inderdaad geleerd wat ik wilde leren. En het aller belangrijkste is dat ik een soort rust heb gevonden Medecursisten was ook zo fijn dat het klikte.. af en toe jammer dat het druk was maar dat komt door de enthousiasme onder elkaar Nogmaals bedankt

Handmassage

Samen met mijn dochter de workshop handmassage gedaan. Was een hele leerzame en gezellige avond. Een zeer toegankelijke massage voor jong en oud die je als uitbreiding van een lichaamsmassage maar ook op zichzelf kunt geven. Goede uitleg en een mooi naslagwerk meegekregen. En natuurlijk niet te vergeten het certificaat! Bedankt

Cursus handmassage

Afgelopen vrijdagavond de cursus handmassage gedaan. Het was een gezellige en leerzame avond. Ik kan niet wachten op de volgende cursus.

Recensie

Mijn laatste cursus de lomi lomi massage heeft alle verwachtingen overtroffen een super massage om te geven En te ontvangen. Marian Huisman is zo enthousiast over deze massage wat zij dan ook helemaal overbrengt Op de groep. ook de andere cursussen (vakopleiding kiom masseur, stoelmassage, Indiase hoofdmassage, lage rugpijn massage en tenen lezen voetmassage die ik bij jullie heb gevolgd zijn helemaal top en dit alles smaakt bij mij nog zeker naar meer. Massage Opleiding KIOM is een heel fijn centrum waar ik graag kom prettige sfeer goeie Bevlogen docenten.

Lomi lomi

Afgelopen donderdag en vrijdag een supper leuke cursus lomi lomi gedaan bij KIOM. Erg leerzaam en supper leuk om te doen. Ben er aan verslaafd. ?

Basiscursus massage

Het was weer een heel fijn en gezellig weekend. Fijne manier hoe er met rust les gegeven wordt. En het was een hele fijne groep. Bedankt weer en wie weet tot de volgende keer.

Basis cursus masseren

Ik wil iedereen bedanken voor een super leuk, leerzaam en respectvol weekend. Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Leuke cursisten, goede docent, fijne sfeer. Ik kijk nu al uit naar het vervolg.

weekend Basiscursus masseren

Op zaterdag 4 november stapte ik de gezellige en mooi ingerichte ruimte binnen waar de basiscursus masseren werd gegeven door Rob. De schoenen uit en ik werd begroet door andere cursisten die al aan de thee of koffie zaten. Een heel weekend masseren en gemasseerd worden. Al eerder heb ik gemasseerd op gevoel en na een half uur was ik dan al door mijn handelingen heen, dus ik was benieuwd of ik een uur iemand kan masseren zonder dat het vervelend wordt. En dat is gelukt en hoe. Rob is een geweldige docent, enthousiast en motiverend laat hij zien hoe we heerlijk kunnen masseren, zodat het leuk,ontspannen en makkelijk is voor de masseur en voor degene die op de tafel ligt. We hebben veel gelachen, in stilte en rust gewerkt, de cursisten hebben elkaar beter leren kennen. We hebben op elkaar geoefend, elke oefening met een andere persoon, zodat je verschillende personen( lichamen) onder je handen hebt had. Voor beide partijen is het ontspannen en goed. De zondag werd afgesloten met een uur masseren met alles wat je geleerd had in twee dagen, zonder tussenkomst van Rob. En dat uur vloog om. En nog had ik niet alles kunnen doen wat ik geleerd heb. En dan werden de rollen omgedraaid. Heerlijk. Wat ik hoopte is uitgekomen, namelijk dat ik het heerlijk vind om een uur lang iemand te masseren en dat het aangenaam blijft voor degene op de tafel en voor mij als masseur. Ik wil hier mee verder gaan. Binnenkort ga ik de andere cursussen ook volgen. En zal ik regelmatig de 165 km overbruggen die tussen Hoorn en Eindhoven zitten. Als het even meezit, wil ik de eerste KIOM Masseur worden boven het Noordzeekanaal.

Basiscursus Masseren

Wat was het een fijn en leerzaam weekend! In een ontspannen sfeer werden de technieken heel duidelijk en aangenaam uitgelegd en was er meer dan voldoende ruimte voor vragen. Kortom, een cadeau! De volgende aanmelding is al verstuurd!

Massage weekend basis cursus

Het was echt een verwenweekend! Gemasseerd worden en doen wat je leuk vindt: anderen masseren. Goede tips, tricks en aanwijzingen voor techniek, houding en ademhaling. Helemaal top!

Vakopleiding Shiatsu Therapeut leerjaar 2

Gisterenavond weer een heerlijke shiatsu-les. Eigenlijk was ik zo moe dat ik twijfelde om misschien toch thuis te blijven. Gelukkig heb ik dat niet gedaan. Door de geweldige behandeling was ik weer helemaal stromend en vol energie. Daarna zelf ook een behandeling gegeven wat weer een mooie ervaring was. Wat hebben we al veel geleerd, ik blijf me erover verbazen. Dankjewel Wim Hermans uit heel mijn hart, voor de fijne en leerzame avonden en de mooie lessen?

Stoelmassage

In 2016 heb ik de vakopleiding ontspanningsmasseur afgerond bij KIOM en dat is me zo goed bevallen dat ik dit jaar de opleiding tot stoelmasseur ben gaan doen. Duidelijke uitleg, hele fijne technieken, veel aandacht voor de houding van de masseur maar ook handvatten wat je er mee kunt gaan doen na je opleiding. Alles bij elkaar en heel compleet plaatje.

Verslavend

Toen ik de eerste stap binnen had gezet bij KIOM voelde ik meteen dat dit een fijne plek is waar iedereen welkom is en waar het goed voelt om jezelf te zijn. Mooie cursussen, een fijne manier van lesgeven en altijd een leuke groep cursisten. Ik ben heel anders gaan kijken naar liefdevol aanraken en ik kijk ernaar uit om meer cursussen te doen, meer aan te raken en binnenkort weer lekker mee op massageweek in Frankrijk te gaan :)

Weekend basis cursus masseren

Dit weekend met leuke cursisten de basiscursus aan het doen. Ik oa als extra, maar erg leuk om weer s te herhalen.

Cursus cupping massage

Dank je wel voor de bijzondere en onverwachte middag als cursist. Ging eigenlijk mee als model voor mijn vriendin Lida maar mocht zelf de curcus mee doen. Anders had ik de hele middag moeten wachten. Dank je wel. Was zeker zeer leerzaam

Cursus cupping massage

Dank je wel voor de bijzondere en onverwachte middag als cursist. Ging eigenlijk mee als model voor mijn vriendin Lida maar mocht zelf de curcus mee doen. Anders had ik de hele middag moeten wachten. Dank je wel. Was zeker zeer leerzaam

Vakopleiding ontspanningsmassage

Leren masseren bij KIOM is een van de beste dingen die mij de laatste jaren zijn overkomen Het is super om dit van Femke te leren ze is zeer gepassioneerd over het masseren en brengt dit zo ook over het is fijn om alles wat ik geleerd heb bij kiom nu in de praktijk te brengen Ondertussen heb ik ook de cursus masseren bij lage rugpijn gevolgd die wordt gegeven door marian huisman Wat ook echt een aanrader is en nu de stoelmassage die frank en Femke geven helemaal anders maar super interessant ik hoop in de toekomst nog vele cursussen bij KIOM te volgen

Cuppingmassage

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, gezien alle blauwe en rode plekken op het lichaam, die in de filmpjes en foto's op internet voorkomen. Maar het was bovenverwachting, geen blauwe plekken en geen vervelende ervaringen. Maar in een zeer aangename sfeer, en met de goede leidster Femke, de cursus gevolgd. Ik ga hem zeker toevoegen in mijn praktijk! Het is voor iedereen die iets meer wil, als met de handen masseren, een goede aanrader!!

Stoelmassage

Vandaag het certificaat Stoelmassage in ontvangst mogen nemen. Vijf heerlijke, inspirerende dagen, waar we met z'n allen veel geleerd hebben van Femke en Frank! Dank voor alle goede zorgen en de fijne sfeer!

Cursussen

Tijdens de vakopleiding tot KIOM masseur is er een compleet andere wereld opengegaan voor mij met veel nieuwe inzichten en was het bijna "erg" om examen te doen en klaar te zijn met deze superfijne leerzame opleiding die met veel liefde, aandacht en warmte word gegeven door de docenten, dit probleem is opgelost door de vakopleiding Stoelmasseur er achter aan te doen, helaas komt daar ook weer een eind aan maar het aanbod is gevarieerd en uitnodigend genoeg zodat ik nog lang geen afscheid hoef te nemen van KIOM en alles wat er bij hoort zoals de fijne medecursisten, oefenavonden en oefenmaatjes. Dus...wellicht tot ziens in de toekomst bij 1 van de vele cursussen, Jacqueline Schevers.

Vakopleiding Shiatsu therapeut

De Shiatsu opleiding is voor mij een ontdekkingstocht waarin ik mooie nieuwe inzichten opdoe. Wim weet vanuit zijn jarenlange ervaring de materie als geen ander te bemeesteren en dit inspirerend over te brengen.

Fijne docenten en opleidingen

Hallo Rob en Femke, Ik vind het super fijn en leuk om bij jullie de opleiding te mogen volgen! Vakopleiding KIOM Masseur en de vakopleiding welness! Fijne cursisten, voel me warm verwelkomt. Iedereen is gewoon gelijk. Super leuk en denk in de toekomst nog meer bij jullie te volgen denk ik? Ik weet het wel zeker!! Bedankt voor alle goede zorgen. Groetjes Yvonne

Vakopleiding tot masseur

Ik heb bij KIOM in 2016 mijn vakdiploma behaald tot masseur. Aanvullend heb ik de cursus kindermassage gedaan. Inmiddels geef ik in mijn eigen praktijk massages aan vrouwen, jeugd en kinderen. Cliënten zijn zeer tevreden met de manier waarop ik masseer. Dat is een geweldig compliment natuurlijk. Voor mij maar ook voor Femke die deze cursussen gaf!

Pagina's