TAO-training introductieavonden

Introductietrainingen bij KIOM op de Ukkelstraat 2 in Eindhoven, een kennismakingsworkshop over taoïstisch trainen met iedere keer een ander thema.

Door taoïstisch te trainen gaat je bewustzijn zich in wijsheid en kracht ontwikkelen en dat doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je naasten én voor het grotere geheel.

Het streven van Taotraining is om daadwerkelijk impact te hebben op het vormen van een mooiere en veiligere wereld. Wijsheid kun je namelijk creëren met de juiste training. Het gaat over kennis die we eeuwenlang vergeten zijn, maar waar steeds meer verlangen naar is en die langzaam weer bekendheid en een plaats in onze samenleving krijgt.

Ik vertel je over de kennis die de taoïstische 'Interne Alchemisten' in de loop van duizenden jaren hebben ontwikkeld en in het geheim hebben overgedragen. Hoe Reinoud Eleveld van een enorme berg aan verzamelde kennis, een prachtige training voor de westerse mens heeft gemaakt en hoe je deze kennis nu, op een zeer heldere, gestructureerde, duidelijke en direct toepasbare manier kunt inzetten in jouw leven. 

Op deze Taotraining introductieavond laat ik je kennismaken met deze 'Weg naar Wijsheid' en zullen we rondom het thema zeker ook direct toepasbare oefeningen doen om te ervaren wat 'taoïstisch trainen' inhoudt.

Na afloop is er tijd om, als je dat wilt, met een kop thee met elkaar na te praten en je vragen te stellen. Dan kan ik je ook vertellen wat de paden zijn om deze training in je dagelijks leven te gaan inbouwen. Je kunt bij mij trainen in vrouwengroepen en binnenkort ook in gemengde groepen of bij taotraining zelf de jaaropleiding volgen.

 

      IMG_3093.jpg  PHOTO-2022-11-20-19-25-41 2.jpg  KIOMTAO .jpeg


 

Wat kun je van taoïstisch trainen verwachten? 

Rituelen die je bedding, bescherming en veiligheid in jezelf laten ervaren. Tools aangereikt krijgen die je meteen en iedere dag van de rest van je leven kunt inzetten.
Het leren (h)erkennen en het afleggen van de maskers, de beschermingslagen die we allemaal in ons leven hebben opgebouwd om te overleven in deze hectische maatschappij. Aan de hand worden meegenomen op innerlijke reizen, diep naar binnen in jouw innerlijk landschap. We gaan aan de gang met interne alchemie; turning lead into gold. We zetten daarbij de enorme oerkracht van onze seksuele energie om in nieuwe levenskracht. Dat doen we via een intern alchemistisch proces in onszelf. Je leert dat er verschillende paden zijn, maar dat het altijd iets is voor jou alleen. Dat jezelf veilig voelen altijd voorwaarde nummer 1 is. Er is in de oefeningen geen uitwisseling met anderen en tijdens de lesdagen en workshops trainen we alleen met sprankeltjes seksuele energie en blijft het zo steeds voor iedereen veilig.
De nieuwe technieken brengen jouw innerlijke vuurtje kalm aan het branden. Ik leg je uit wat manieren zijn om jouw energiereserves zelf weer aan te vullen. Nieuwe levenskracht voor het vergroten van je bewustzijn en meer wijsheid. Voor meer levensmoed, respect, zelfliefde, vreugde, vertrouwen, daadkracht en stil weten. Je ervaart al vrij snel meer vitaliteit en hormoonbalans en kijk je na een paar maanden in de spiegel, dan zie je een veel gezondere teint en stralende ogen.

Al tools die je leert kun je ook weer meenemen in jouw omgeving, je vrienden en familie, of je werk en bijvoorbeeld inzetten als masseur, hulpverlener of therapeut.
Je behandelingen zullen steeds meer verdiepen en je kunt mensen beter begrijpen en op weg helpen naar meer veiligheid, diepere ontspanning en meer balans.

" Voor mij als therapeut is het de beste bijscholing ooit geweest"

KIOM YingYang.jpeg

 

De docent

Deze introductietrainingen en de  TAO jaartrainingen worden gegeven door Femke Lemmens eigenaar van KIOM, docent in hart en nieren en overdrachtspartner voor taotraining.nl.
 


       IMG_6047.jpg         Scherm­afbeelding 2023-08-01 om 18.36.16.png

 KIOM is lid van de NRTO en heeft het NRTO keurmerk behaald.

LOGO NRTO.png   NRTO_keurmerk.png

 

 

 

Facebook

Kosten?
Thema introductieavond: 10 euro en je mag gratis een introducé meenemen. Wel even opgeven i.v.m. met de te reserveren plaatsen. Wil je meer weten, dan is er na afloop ruimte voor al je vragen.

Voor wie?
Voor iedereen die interesse heeft, ervaring is niet vereist.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

 

Wanneer?

Introductieavond di 11 juni 2024 (20-21.30 uur) Thema: Opvliegers omzetten in levenskracht!
Introductieavond vr 21 juni 2024 (20-21.30 uur) Thema: Stress versus Veiligheid
Introductieavond di 2 juli 2024 (20-21.30 uur) Thema: Grensoverschrijdend gedrag in de praktijk
Introductieavond vr 30 aug 2024 (20-21.30 uur) Thema: Patronen stopzetten
Introductieavond ma 9 sept 2024 (20-21.30 uur) Thema: Energetische zelfbescherming
Introductieavond vr 20 sept 2024 (20-21.30 uur) Thema: Volledig in je kracht staan
Introductieavond di 1 okt 2024 (20-21.30 uur) Thema: Opvliegers omzetten in levenskracht!
Introductieavond vr 11 okt 2024 (20-21.30 uur) Thema: Train jezelf uit je burn-out!
Introductieavond di 15 okt 2024 (20-21.30 uur) Thema Wat is Seksuele Kung Fu?
Introductieavond ma 28 okt 2024 (20-21.30 uur) Thema op aanvraag!

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) of opleiding je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren en/of verzetten

Annuleren is altijd mogelijk. Verzetten kan alleen indien er plaats is in de volgende cursus. Graag verwijzen wij voor de kosten van annuleren of verzetten naar onze Algemene Voorwaarden. Let op: dit geldt ook bij ziekte.

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst, of vindt 100% restitutie plaats.