Online Holistic Pulsing

De techniek achter Holistic Pulsing noemen we pulsen. Door het lichaam te pulsen brengen we het in een constante ritmische beweging. Je kunt dit het beste omschrijven als een combinatie tussen wiegen, zachtjes schudden en soms ook rollen. Het pulsen geeft een zeer diepe ontspanning en nodigt uit tot loslaten. Als we ervan uitgaan dat ons lichaam voor ongeveer 75% uit vloeistof (water) bestaat dan komt door de pulsen deze vloeistof in het hele lichaam tot op celniveau in beweging. Eventuele blokkades kunnen voelbaar en/of zichtbaar worden en krijgen door de zachte golfjes van het pulsen de uitnodiging om op te lossen.

Bij Holistic Pulsing maken we gebruik van de zachtheid én van de kracht van water.

  KIOM Holistic Pulsing

De kosten voor deze online cursus zijn 97 euro.

De cursus bestaat uit de volgende hoofdstukken:

1. Inleiding

2. Contra-Indicaties

3. Tips

4. Basispulsen en pulsen benen en voeten voorzijde (met video en uitleg)

5. Basispulsen en pulsen romp (met video en uitleg)

6. Basispulsen en pulsen rug (met video en uitleg)

7. Basispulsen en pulsen benen en voeten achterzijde (met video en uitleg)

8. Basispulsen en pulsen arm (met video en uitleg)

9. Ten slotte

Het voordeel van een online cursus is dat je de video’s net zo vaak kunt bekijken als je wilt.

Je kunt de cursus en alle video's bekijken op je computer, op je tablet en op je telefoon. Precies wanneer het jou uitkomt. 

Wanneer je deze cursus alleen online volgt en je wil graag een certificaat dan kan dat.

Je koopt de online toets van de cursus die je hebt gevolgd en je beantwoordt online de 40 vragen van de desbetreffende toets. De online multiple choice toets kun je wanneer je wilt en zonder extra kosten meerdere keren herkansen. Heb je dyslexie of lukt het door een andere oorzaak niet de toets goed te maken, laat het dan even weten, dan vinden we een andere oplossing om je kennis te toetsen.

Als je een 5.5 of hoger scoort dan krijg je de automatisch de mogelijkheid om je certificaat te downloaden. Je kunt het daarna zelf printen. De kosten van onze online toetsen zijn 50 euro.

Volg je de cursus naast online ook live, zoals bijvoorbeeld bij de opleiding Holistisch Masseur, dan krijg je je certificaat na het volgen van de live cursus en hoef je deze toets niet te maken.

Bij de volledige online Opleiding Relax Masseur is de toets inclusief al het lesmateriaal en hoef je deze dus ook niet apart aan te schaffen.

Een kleine compilatie van deze cursus.
 

 

 

 

Alle apparaten met rand PNG.png

Onze online omgeving vind je hier >>> 

Registreren is gratis en regelmatig komen er nieuwe cursussen bij.

 


 

Facebook