TAO training

Bij KIOM kun je verschillende trainingsdagen boeken rond de modules van TAO training.
De trainingsdagen zijn alleen voor vrouwen.

"Uitgelijnd in het midden,
in het oog van de storm.
Vind ik de rust in mijzelf.
Daarbinnen koester ik het kind en eer ik de wijze vrouw.
Vanuit totale vervulling,
reik ik uit in liefde .
Vol respect voor de elementen en de natuur,
voel ik de bedding van vele wijze vrouwen,
voel ik de bescherming en ruimte van wijze mannen.
Ik bevind me in een cirkel van liefde en van daaruit kan ik mijn werk doen.
Vanuit een diep en stil weten dat het nu tijd is om deze kennis door te geven."
                                                                                      -Femke-

KIOMTAO .jpeg

Za 26 maart 2022: De weg naar Binnen - Het Innerlijk Landschap
Za 4 juni 2022: Interne Alchemie - Seksuele Kung Fu
Vr 7 oktober 2022: De weg naar Binnen - Het Innerlijk Landschap
Zo 20 november 2022: Interne Alchemie - Seksuele Kung Fu
2023: Het Derde Vuur - True Heart
2023: Parelbewustzijn 1 - Het Oog van de Storm

Tijdens deze trainingen neem ik jullie stap voor stap mee op het pad van vervulling en wijsheid. Met rituelen, interne alchemie en met moeder natuur als ons grootste voorbeeld. Eerst diep naar binnen, later op het pad steeds meer naar buiten. Het resultaat is dat we leren om beter om te gaan met onszelf, met elkaar en met het grotere geheel en zo ontstaat stap voor stap een mooiere wereld.

  IMG_6083.jpg

Wat kun je verwachten tijdens alle trainingen? 
Rituelen die je bedding, bescherming en veiligheid in jezelf laten ervaren en tools die je iedere dag van de rest van je leven kunt inzetten. Het leren van het tijdelijk afleggen van de maskers, de beschermingslagen die we in ons leven hebben opgebouwd om te overleven in deze hectische maatschappij. Trancereizen aan de hand van de windrichtingen en elementen, diep naar binnen in jouw innerlijk landschap. Interne alchemie, turning lead into gold. Ik leg je uit wat manieren zijn om jouw energiereserves zelf weer aan te vullen. Nieuwe levenskracht voor het vergroten van je bewustzijn en wijsheid. Voor meer levensmoed, respect, zelfliefde, vreugde, vertrouwen, daadkracht en stil weten.

Wat kun je verwachten op 4 juni 2022?
We beleven deze dag aan de hand van de elementen.
Vuur
We starten met een mooi openingsritueel rond het Vuur.

Aarde
In de mooie ruime zaal doen we Dao Yin oefeningen op de mat.
Heerlijke oefeningen om diep te zakken in ons lijf en onze rug, bekkenbodem en psoas spieren te helpen ontspannen.
We gaan op reis door ons innerlijk landschap.

Water
Turning Lead into Gold. Je krijgt uitleg hoe je via een intern alchemistisch proces ruwe seksuele energie kunt transformeren in pure nieuwe levenskracht

Je krijgt inzicht in wat de grote voordelen van taoïstisch trainen zijn, zoals een vergroot bewustzijn, stuwing onder jouw ontwikkeling, meer levenslust en plezier, leven vanuit overvloed (ipv leegte) en zoveel meer zelfliefde. Daarnaast zullen we het hebben over de kracht van seksuele energie en over seksuele beschaving, het vrijwillig begrenzen, over de onmogelijkheid van het onderdrukken van deze kracht en over de pornografische verslaving van het mannelijke en facilitering door het vrouwelijke in onze maatschappij. 

Over het kwijtraken van de stroom van seksuele energie, deze niet meer kunnen vinden en hoe je daar weer uitkomt en kunt genieten tot op hoge leeftijd van de heerlijke stromende energieën. 
We zullen in een korte meditatie leren hoe je een vonkje, een sprankje seksuele energie kunt opwekken en hoe je dat via een korte weg kunt opslaan. 

Hout
Tijdens de lunch is er een grote pan verse soep en is er tijd om in het prachtige bos, jouw plekje bij het ven, een boom of ergens in de zon in het gras te zoeken, alles te laten bezinken en jouw diepste verlangen als een zaadje te planten. Op de locatie Boschhoek hangt een wonderlijke en prachtig transformerende energie en er is naast de mooie houten zaal, een ven, veel bos, een moestuin en een yurt. 

Metaal
Na de lunch blijven we buiten en doen we wat Chi Kungs voor meer doorstroming van energie en gaan we twee IJzeren Hemd houdingen leren; de Schildpad en de Waterbuffel. IJzeren Hemd houdingen zijn houdingen die vaste gestagneerde energie in bindweefsels weer in beweging kunnen zetten. Energie die zo vastzit dat je ze met de meest Chi-Kungs niet loskrijgt en door IJzeren Hemd houdingen weer vrij kan gaan stromen. 

Water
Binnen in de zaal gaan we in diepe ontspanning en met een sprankel seksuele energie de hele reis maken en kennismaken met het maken van Medicijn. De ruwe Yinne energie uit de aarde via jouw onderbuik, bekkenbodem en rug omhoog geleiden, opschonen en in de schedel laten versmelten met de lichte en heldere Yange energie van de zon en sterren. Wanneer deze energieën zich vermengen ontstaat Medicijn, wat we kunnen gebruiken en opslaan in onze buik.

Vuur
We sluiten zoals we begonnen bij het vuur.
Ik zal nog wat vertellen over de drie taoïstische sporen van de Seksuele Kungfu en over weerstand in trainen die iedereen op een bepaald moment tegen gaat komen. We sluiten daar ook samen de dag af met het sluiten van de cirkel.

Alle oefeningen die we deze dag doen en alle informatie en nog veel meer uitleg, vind je terug in de online trainingsmodule. Je kunt deze tijdens je inschrijving of op de dag zelf aanschaffen voor 147 euro. Dat is met een korting van 150 euro. 
Wil je precies weten wat er in deze module zit kijk dan even op https://taotraining.nl/informatie-module-2-seksuele-kung-fu-2

En dan nog dit: We hebben het veel over seksuele energie en daarmee werken, waardoor misschien een verkeerd beeld ontstaat van wat we die dag gaan doen. Veiligheid en je veilig voelen is in al mijn trainingen en ook in de Seksuele Kungfu een vereiste. In de groep blijven bij deze training daarom de kleren aan en werken we alleen met sprankjes seksuele energie. Er is in de reizen, meditaties en oefeningen geen uitwisseling met anderen.

Wel zal de energie van de groep ieders proces verdiepen en is er tijd om wat te delen of te vragen

Een heerlijke diep transformerende dag voor jou en samen met een groep gelijkgestemde vrouwen op een prachtige plek.

Een overzicht van alle online trainingen vind je op TaoTraining.nl maar koop deze modules niet, je krijgt ze via KIOM als je een trainingsdag volgt.
Wil je de trainingsdag niet volgen, maar wel 50 euro korting krijgen op een online module, stuur dan even een mailtje naar info@kiom.nl.
Wil je de trainingsdag wel volgen, maar de online module niet, dan kun je je gewoon inschrijven met de vermelding: zonder online module.

TAO vuur.jpg   

We zijn op een prachtplek en gaan natuurlijk ook naar buiten en hebben daar contact met alle elementen. Er is bos, aarde, een ven en een vuurplaats. Er is veel rust en ruimte voor iedereen.

Deze training is alleen voor vrouwen.

Locatie-11.jpg      

Locatie: Landgoed Boschhoek vlak bij Nuenen.

Deze training wordt gegeven door Femke Lemmens en duurt van 09.30 tot uiterlijk 18.00 uur

"Vanaf het moment dat ik 8 jaar geleden in aanraking kwam met het taoïstische gedachtegoed wist ik meteen dat deze eeuwenoude kennis van deze moderne mysterieschool voor mij goud waard was. Het heeft me uit mijn burn-out geholpen en verzachtte ook mijn PMS klachten door meer hormoonbalans .
Meer energie betekent ook meer levenslust, meer passie en meer geluk. De warme stroom van energie is de motor onder mijn spirituele ontwikkeling.
Ik voel aan alles in mijn lijf dat het tijd is om deze kennis van de interne alchemie ook uit te gaan dragen. Ik heb vorig jaar al enkele workshops gegeven op het Lorelei vrouwenfestival en op 26 maart gaf ik mijn eerste trainingsdag aan een groep van 12 vrouwen op deze prachtige en magische locatie in Nuenen. Ik voel me vereerd om overdrachtspartner te zijn voor Tao training. En om kleine groepen vrouwen een stukje mee te nemen op het pad van Interne Alchemie en Wijsheid."

   KIOM Femke Nijmeijer.jpg 

 

Enkele reacties van cursisten:

"Het was een fijne locatie en er hing een prettige sfeer. Ik denk dat ik de goede tools heb gekregen om mezelf energetisch te beschermen."  Vicky

"Ik heb veel informatie plus oefeningen gehad. De docent is zeer kundig, luisterde goed en stond open voor vragen." Dorette

"Fantastische locatie, liefdevolle energie. Er wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en je veilig voelen. Echt een dag voor jezelf." Anoniem

"Het was een superfijne cursus met een open sfeer en een plek om jezelf te vinden." Monique

"Deze dag heeft mij precies gegeven waar ik naar op zoek was." Anoniem

"Ik heb mijzelf teruggevonden." Anoniem

 

 

Facebook

Kosten?
150 euro per persoon voor de trainingsdag. 
Plus eventueel 147 euro voor onbeperkte toegang tot de betreffende online module op TAOtraining.nl
 Voor wie?
Deze cursus is alleen voor vrouwen. Ervaring is niet nodig.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Wanneer?

Data staan in de tekst

Inschrijven?

Geef aan welke cursus(sen) je wilt volgen en op welke data.

Annuleren en verzetten

Annuleren

Annuleren is altijd mogelijk. Graag verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Verzetten

Door privéomstandigheden of door ziekte kan een cursus of cursusdag in overleg worden verzet. Tot 4 weken voor de cursus of cursusdag is dit kosteloos. Daarna worden 25 euro administratiekosten per cursusdag in rekening gebracht. 

Niet doorgaan van de cursus

Indien door KIOM wordt besloten dat een cursus of cursusdag geen doorgang kan vinden wordt de cursus in overleg kosteloos verplaatst of vindt 100% restitutie plaats.